אודות MedPortal  הרשמה לחדשות MedPortal  תקנון  שאלות נפוצות  צור קשר
הודעה: שוקולד
 
תאריך מחבר נושא ההודעה
02/08/2009 10:52:24   אלון שוקולד
שלום, האם יש בעיה לאכול שוקולד שהתיישן והצבע שלו נהיה קצת יותר בהיר? ומדוע הוא נראה כך? בגלל טמפרטורה מסויימת? יש לי שוקולד שאיחסנתי בצורה אופטימלית נראה לי ועדיין קיבל את ה"פריחה" הזאת. תודה
צפייה בהודעה דווח למערכת הוסף תגובה
‏04/‏08/‏2009 13:59 אדית     שוקולד
 
 אנציקלופדיה רפואית
עם המלצות לריפוי עצמי
 בריאות | אודות MedPortal | תקנון | קישורים | שותפים | הרשמת חברים | הרשמת רופאים ומטפלים | כניסת חברים | צור קשר | שיתופי פעולה